Akt
Nocí projel blesk-
… Jitřenka…
… jasná…
ach Bože,
tušil jsem, jaká je…
krásná…
Ale že
tak,
až… ruka se třese
… když… srdce…
buší,
… a… bolí mě…
zrak…
… jen hlava už…
… tuší,
že z oparu mlhy,
jak z mořských…
… pěn,
Nymfa vystoupí…
oděná
jen…
… do mořských…
řas,
pak niterní…
třas
mě cele prostoupí a
úžas z těch
krás
mi pronikne…
duší…
Od kotníků hladkých,
po kolenou…
víš,
přes pár stehen sladkých
jsem pojednou
blíž,
kde voňavě
skrytá,
jak….
studánka v…
trávě
je podstata
krásy,
jež potěchu
skýtá…
i… pocity…
spásy…
… když ve chvíli té
smím… dívat se…
… právě…
Dál pohled svůj vedu
po hebké
kůži,
na vrcholky hor,
kde poupata
růží
chci políbit…
snad,
tak jak to mám…
rád…
Pak stezkou úzkou
a… po krku…
vzhůru,
dál k měkkým…
rtům,
blíž ke svým…
snům,
jež po šípku voní,
zahání…
…můru…
A když plavé…
vlasy,
jak obilné…
klasy
v plném létě…
hladím,
zelené tůně hlubokých očí…
k pohledu… k úsměvu…
pokorně…
svádím
Nádherná, mravenečku, smekám před tvým uměním:-) Jo a rovnou dodávám, pýření si nech "od cesty":-) Krásnej večer tobě :-)*
02.02.2024 20:43:22 | cappuccinogirl
... dobrá. Sice se opravdu pýřím, ale psát ti to nebudu... ;) A děkuji... moc. JT
02.02.2024 20:45:24 | mravenec