Anotace: ( *** )
Tvůj klín
je vonící plástev
včelího medu
jak by to dělali strašáci
co straší slovy
"já tě svedu"
nevím
chceš to jenom se mnou
a ostatní
ať si třeba
na zadek sednou
jenom pro mne
jsi dokořán
a chodím v tobě
jak vlastním bytem
jenom šeptáš
s citem
s citem ...
neboj
mám ponožky upletený z něhy
a šité vílou
mlhovými stehy
Znám ji, Jirko, pamatuju... a jsem moc ráda, žes tuto krásku sem vložil.
03.02.2024 08:23:41 | Anfádis
Já mám taky ponožky... jak poznám, že jsou upletený z něhy??? Jiříčku, nádherná:-)*
02.02.2024 22:45:06 | cappuccinogirl
No to by snad víla jako jsi Ty Cappu, měla poznat. Díky.
02.02.2024 22:56:19 | Jiří I.Zahradník
JÁ... neumim šít:-):-):-) Jsem ráda, že zvládnu knoflíky:-) a nějakou menší dírku:-* Odpovídala by takhle víla??? :-):-):-)*
02.02.2024 22:59:43 | cappuccinogirl
Každý člověk má vlohy na něco jiného. Víly na tom budou stejně.
03.02.2024 21:58:36 | Jiří I.Zahradník