Anotace: Zase neuvěřitelná inspirace v depresi. Nevím, jak to dělám... Napadlo mě to, když jsem málem vzlykala dívajíc se z okna autobusu při cestě domů. Tehdy jsem ztrácela naději, že si kdy promluvím s klukem, který mě nyní den co den doprovází domů :)...
Sbírka: O lásce s láskou
To nevadí, nemusí se všechno rýmovat, hlavně když to dává smysl. Je to krásně napsané, ač bolavé... To znám. V depresi a bolesti srdce se nejlépe píše. :-)
24.02.2018 20:08:14 | KeepTheFlameBurning
druhá sloka ujíždí rýmově
05.07.2007 20:05:00 | Jsem ten kdo jsem