Anotace: ( Taková jedna starší cestovatelská )
Můžeš ve snech schody nehledat
na cestě kde se neminem
my po těch schodech
stejně už dávno jdem
Můžeš se bránit
modrému z nebe
my po tý cestě
už dávno jdeme
Můžeš doma sedět
a vypít čaje kolik chceš
už po tý cestě
stejně chvíli jdeš
Můžeš se třeba postít
a cesty nevidět
já už ti říkám nejmíň po stý
ty na tý cestě seš
Kolikrát ti to budu ještě opakovat?:)
03.02.2024 23:39:27 | Žluťák