Suchý únor,
hladový,
bílý, co pole sílí...
a ty o břízkách:-)
tak to je...něco:-)
slovo lež,co tady dělá?
že jsi zlatý je pravda skoro celá:-)
a že jsi obalený?
To asi taky pravda bude:-)
Ale ty nejsi řízek obalený do kabátu
ty jsi spíš koblížek, vykutálený občas z okna
a taky umíš lhát...
pokud básnířka není jen břízkou bílou
pak rozhodně nedá se nazvat štíhlou vílou:-):-):-)
05.02.2024 07:36:38 | cappuccinogirl
víla krev a mlíko
a jak má ráda pivko
a ten řízek
holanďan?
a já zas řízek nemám
proto jsem dál smutný
až hlady bloudívám
k břízkám
a na kůru jim sahám
už v únoru
a pak mám jenom tatarku
ke slaným bramborám
že míza jde nahoru...
05.02.2024 10:24:07 | J's ..