Ten
sen
o procházce
ruku v ruce
pořád mám.
I přes zavřený krám iluzí
mě ráno probouzí
víra.
Na zlomené srdce
ještě neumírám.
Hele tak zkus třeba prolomit ledy. Třeba ten člověk jen neví, co chceš. Někdy se to stává. Vlastně dost často. Jinak pěkný. Úplně jak západ slunce dneska.
05.02.2024 18:05:59 | CoT
srdce se zlomit nedá jen ohnout...než se zas narovná...
05.02.2024 17:12:12 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?