Vezmu tě do náruče...
Zapomínáš dýchat,
nemůžeš vynořit se
zpod laviny něhy.
Divokou šelmu z Tvého podvědomí
vylákám ven.
Je už Tvé Srdce připraveno
na mou lásku?
Mio cuore: ali-volare,
Fuoca-Brucia, Provare felicita,
(Mé srdce: na křídlech letí,
ohněm hoří, cítím štěstí),
Dvě srdce, spolu, jako hvězdy
ve věčném Chaosu.
Lavinou něhy bych se tak ráda nechala zasypat...
Nádherná je, PPÚ :-)***
07.02.2024 19:33:37 | cappuccinogirl