Rozpolcenost v citech... i to je dělá tak složitý. Jedna část ho nechce ani vidět, druhá by mu nejradši seděla na klíně, jedna skoro pohrdá, druhá stále odpouští a miluje a čeká na zázrak...a on o tom zmatku, co působí, kolikrát ani neví... ale Ophel, platí to i obráceně!
06.02.2024 12:43:58 | cappuccinogirl
To je dobrá poznámka, Cappu, vím, je to tak... a v tom je ten ďábel, že... :)
06.02.2024 22:07:41 | Ophelia81