Keby chcel cítiť moju vôňu
(stále ju pre neho mám)
napísal by
(že sa tiež cíti sám)
rozsvietil by nebo
( možno celý svet)
hovoril moje meno
(chcel by ma späť)
"Be My Valentine"
Možno len nevie, kde si, Kett, v ktorej dimenzii.. :)
08.02.2024 17:18:52 | Otto Mann