Vlčí vytí
Často se toulá…
po… hvězdách;
má jejich tajemství, krásu…
třpyt…
A já… šedý vlk, jako
v… snách,
jen jednu…
touhu; …
výt…
Jak jinak smí vlk…
vyjádřit…
svůj smutek z…
osamění,
když ta,
která tu
měla…
být,
se mnou stále…
… není…
Z nebe
tisíce souhvězdí
na zem shlíží…
… vlídně,
jako když její prsty…
... štíhlé
hladí…
mou hlavu…
… v …
klíně…