Láska v knize
Anotace: Knihy se mají číst.
Jsi kniha skrývající tajemství
Nespočet krásných příběhů a témat
Myšlenky vyvolají zvláštní chvění
Netřeba křídel, přesto mohl bych létat
Vytvoříš lásku po přečtení
Dovol mi číst Tě
Jsem kniha skrývající tajemství
Kosmické vzdálenosti bourám čtením
Upřímnost, hravost a fantazie
Vykouzlím úsměv pouhým sněním
Vezmu Tě na cestu kolem galaxie
Dovolím Ti číst mě
Přečteno 232x
Tipy 15
Poslední tipující: nihilista, Iva Husárková, Tomcat, enigman, Marťas9, Jupiterka, Psavec, zde.neck, Kan, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)