Studený slunce
Probouzím se vedle tebe
Po stropě se zmítají stíny vycházejícího slunce
Myšlenek a studeného nebe
Byl to jenom sen
Jednoho zimního rána
Podívám se z okna a pak na hodinky
Žiješ příliš rychle
Tvůj taxík odjel před půl hodinou
Vracím se do postele
Dohrává deska-sovětský jazz
Cos' mi dal k Vánocům
Chci zase cítit vůní tvých cigaret
A tak šmátrám pod peřinou
A hledám zapalovač
Jednou jsi mi řekl:
Jednou se potkáme
Bude to dnes
Já myslím že loni
Po tobě zůstal jen polštář
S vůní Tvých dlaní
Přečteno 122x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Psavec, Marten, zde.neck, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)