Žárlivá hvězdička
Anotace: Při milování a pozorování letní noční oblohy...:-) :-) :-)
Tahle ta hvězdička
Tě asi pozoruje
Stále se nad námi
Toužebně pohupuje
Zašli jsme za strom
Začala blikat
To jsem Tě holka
Ještě nezačal svlékat
Když k tomu došlo
Ona se celá točí
Asi mi závidí
Tvé nádherné oči
Nejenom oči
I Tvé svůdné tělo
Začal jsem Tě líbal
A celé nebe se už chvělo
Když bylo po našem milování
Ty v objetí ležela jsi u mě
To hvězdička se tvářila
Že jako vážně stůně :-(
Přečteno 203x
Tipy 23
Poslední tipující: Klarina1919, Aramgad, Vivien, jort1, Iva Husárková, IronDodo, Narragan, Jupiterka, Ondra, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)