nenávistně
nenávistně se smekám po kluzišti času
kamenné sobce házím řekám
jsou na kusy
slzy po trapasu
do řeky vrhám celý svůj dřevěný domov
tu kůlnu
kde jsme uhořeli něhou
a pak ve svitu šutru
na mně prsty luny jedou
a zebou
*
jsem tvá
roztoužená černovláska
deštivou ulicí
basuji svým zhýralým srdcem
že zná své tři výkřiky po posledním blues
neměsíčni!
vzbuď se v pocitu!
já jsem tady lovec múz!
mě nechytí …
Přečteno 133x
Tipy 23
Poslední tipující: narra peregrini, jitoush, IronDodo, Fany, nehledaná, Iva Husárková, Narragan, Ophelia81, Stanislav32, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)