Je…
Je čerstvý doušek ranní rosy,
a pohlazení vánku.
Svou krásu cudně, přesto hrdě nosí.
Ví, jak se zmocnit spánku,
když zaplete si vlasy,
zavoní po heřmánku,
pak ulehne jenom tak, asi
a noc má na kahánku.
Zlodějka snů, jak jen to nazvat líp,
když mladík s toulcem na zádech,
jež vnímá každý lidský vzdech,
zakládá ostrý šíp…
Dost dobrý.
12.02.2024 09:18:06 | mkinka