Tečka
Jsi moje slunce a jsi můj stín,
jsi všude se mnou, pořád tě cítím.
Jsi moje nebe a jsi moje peklo,
přátelství nás spolu navždycky semklo.
Jsi moje radost a jsi moje trápení,
slzy i smích jsou spolu ve spojení.
Jsi moje ráno a jsi moje stmívání,
hvězdy i červánky máme nad hlavami.
Jsi moje pokora a jsi moje pýcha,
miluji tě, i když jsem zticha.
Jsi jako věta a já její tečka,
co na vyznání ráda si počká.
Přečteno 195x
Tipy 25
Poslední tipující: Ďábel sám, Iva Husárková, zde.neck, Fialový metal, palms, Ondra, Psavec, jort1, Marťas9, Chane, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)