Venku je krásně,
teplo a klid,
květinky vzrůstu drobného.
V srdci mém vládne únor.
Slunce svit jasně
po touze žít
volá i do srdce do mého.
Tam ale vládne únor.
Únor bílý, pole sílí...
Je to kontrast...
Mí ptáčci kdesi za horami,
v teplých krajinách
a doma led a chlad
pro živé tvory strast
schované v chladných dolinách...
ale únor bílý pole sílí...
únor bílý, pole sílí
pole sílí
jo, sílí
a šílí
šílí
...
Pranostika a slova podaná Tvým způsobem jsou mi blízká. To vždycky říkala má babička..únor bílý, pole sílí ...vzpomněla jsem si přitom na ní a slyšela její hlas. Děkuji za ponoření i za možnost čtení, milý Rosere.
12.02.2024 20:11:11 | mkinka