You might be my fairy tale,
even when I want to sail,
seven oceans and seven seas,
I will break out all disease,
Until I will reach your heart,
destiny has played it's card,
further on my longest ride,
I wish you to be by my side...
Smíš se stát mou pohádkou,
když plavit se budu chtít,
přes sedm moří a sedm oceánů,
a každou nemoc porazit
Dokud nezískám si srdce Tvé,
Osud zahrá kartu svou,
tak se dál na cestě své,
modlím ať je cestou také Tvou...
13.02.2024 21:12:48 | Acqua Silente
Mně se líbí obrázek a mohu poprosit o překlad
13.02.2024 20:53:06 | mkinka