Anotace: *Lásce... trochu jiná Valentýnka :))
*
*
Lásky naplnění
~~~~~~~~~~
Na drátky z podprsenky
zapletu podpaží chycených Valentýnů.
Rozkroky chladných předjaří
zaliji šťávou Rajských jablíček.
A pro Tvé touhy, vyloupnu
z pod kůr temných stínů.
Jadérka lásky,
bys mě, láskou sněd.
Pro štěstí ..
chvíle...
bez nichž je život prázdný.
Srdce, ať hraje o struny
našich chtěných.
Rozvírá ústy
pro všechna naplnění.
A v Rajské šťávě
zůstaňme
spolu.
Navždy
utopeni.
*
*