Jo srdíčka, je to milé. To jedno papírové jsem našel nedávno ve skříni co kdysi jsem dal mamince k MDŽ, měla ho schované snad 100 let.
20.02.2024 20:14:42 | Paulín
To velice ráda slyším. Já ve škole též vyráběla srdíčka k MDŽ, tvoření v tom jsem cítila velice pozitivní věc.
20.02.2024 20:44:01 | mkinka
Připomněla jsi mi starou píseň Srdce moje housle jsou …
Srdce je náš střed spíš než mysl. Moudrost, to je být ve svém srdci. Tak to vnímám já.
Krásný večer. Srdečně Tě zdravím :)
18.02.2024 17:28:25 | kozorožka