Růže krásná, jemná a křehká,
v srdci mém vždy rozkvétá
Vůně Tvá mě omámí a hřeje,
do tmy noci mi světlo přináší
Barvy Tvé jsou jako plameny ohně,
rozžhavjí vášeň, co v srdci se skryje
Tvá něžnost a krása mě k Tobě přivádí,
v očích Tvých září láska, co se nikdy neztratí
Ve Tvém objetí klid nacházím,
ve Tvé náruči se cítím jako dítě
Tvoje lístky mi sladká tajemství šeptají,
láska je nekonečná a vždy v nás živá zůstává
V srdci Tvém i mém kvete,
růže lásky je náš věčný svatý grál
S láskou a oddaností Tě chci chránit,
abychom společně věčně šťastni mohli být