Večerní procházka
Jak pěšinkou v polích
projdu se jejími…
… vlasy.
V podvečer letní,
dřív, než se setmí,
pohladím zlatisté…
… klasy.
Po bělostných skráních
přes labutí…
… šíji,
pak vrcholky bělejší… sněhu,
jež půvabem prosí o… něhu;
míjím…
Své dychtivé rty…
… a dlaně
tisknu v tu překotnou chvíli…
… na ně.
Měkké, horké a sladké…
… jsou;
sčítám údery našich srdcí…
… dvou…
i množství vzdechů…
pro svoji… útěchu.
Však cestička vine se
dál k svému…
… cíli
a v dohledu…
… vzpíná se,
co přidá jí…
… na kráse;
pahorek oblý a oku tak…
milý…
Ach ano,
na dosah je ten cíl…
… už.
Já toužím jím projít,
vždyť jsem jenom…
muž…
Příteli tohle je nádherná krajina k toulkám, ať už se toulá kdokoli, kdykoli a čímkoli:-) Krásné dílko:-)*
20.02.2024 12:46:19 | cappuccinogirl