Lásce
Milovala obrazy
a barvy nekonečna,
když přišel úsměv vlahý
a cítila ho mezi ňadry.
Zavřela oči
a vrátila si minulost.
Tam byla bytost
pro kterou chtěla žít.
Osud dal jí lásky
a pak poezií
učila se jít.
Byla to procházka,
co zadrhla se o zklamání
i to se stává.
Daleké jsou cesty
a ona jen se usmívá do dáli.
Kde jsi právě anděli?
Možná jednou
budeme zas v ráji.
Teď spojeni telepatií
i těšením.
Přečteno 195x
Tipy 36
Poslední tipující: jort1, Ďábel sám, Misha, kozorožka, Paulín, Stanislav32, martinaV, IronDodo, Iness, RadekČ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)