Pro ni...
Probral jsem se ráno vedle tebe
jsi tak krásná že před tebou se vždy rozzáří i to nebe
první co vždy udělám
zlehka tváře políbím
snídani z lásky přichystám
že budu doma brzy to i přislíbím
v práci myslím jen na tvé tělo
je tak krásné že jsem láskou opit jako dělo
ve dveřích již hledám tvoje rtíky
a v noci usínám a říkam sobě,bože díky
chci s tebou navždy žít
Lásko má jediná.
Přečteno 184x
Tipy 12
Poslední tipující: cappuccinogirl, o3_gambit, Narragan, Psavec, Emily Říhová, J's .., Marťas9, Fractura cordis aperta, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)