Čekáš u dveří do země nezemě,
v paralelním světě, který se nikdy nestal.
V tomhle jsi jen ty a miluješ cizí ženu.
To že jsi můj osud nestačí.
Je třeba něco více.
Nestačí dívat se ti do očí.
Je třeba umět spolu žít.
Možná musím tě nalézt,
abych tě mohla ztratit.
Poznat, že svět se změnil,
a nechat tě jít.
Občas vnímám,
zachvěvy štěstí,
z paralelního světa
Tam, kde jsi zůstal...