Úsměv na mé tváři září,
když slůvko "MILUJI" vyslovíš
Srdce mi radostí plesá,
do krku mi až srdce skočí
Vím, že každá láska je jedinečná,
jako kapka deště na listí lípy
Něžná, jemná a přesto tak krásná,
rozehřátá sluncem a dotekem štěstí
Tvé oči jako hvězdná obloha svítí,
jasněji než slunce září
Mé srdce v taktu Tvého dechu bije,
v tomto okamžiku je vše jedno
Vítr nese náš šepot do dáli,
kde končí čas a začíná náš svět
Miluji Tě víc než vlastní život,
jsi mou láskou, můj poklad, můj svět
Mišulko takovou radost mám z téhle báseňky, je vřelá silnou láskou:-)*
21.02.2024 20:41:14 | cappuccinogirl
láska se ve mně znovu probudila a silná vřelá láska mi do srdce vplula:-)*
22.02.2024 21:30:11 | Misha