Výborná mal som niečo podobné už si to moc nepamätám: Písal som ti list, bez adresy, túžil som k tebe prísť a pritom nie si. Písal som lis bez adresy a to ma desí smutné listy bez adresy.
22.02.2024 18:55:32 | IronDodo
Děkuji za podporu, psát dopisy pomáhá z psychologie a člověk mluví s papírem.hodne chápu.
22.02.2024 19:03:59 | mkinka