Třetí dopis lásce

Třetí dopis lásce

Anotace: Mozaika 2024

Probudil jsi se
a já tam nebyla.

Tolik dnů
a oči v mlze truchlí.

Já pořád píšu jako zběsilá.
Jak se Ti tam a tam bydlí?

Už zavřu knihu
a budu čekat bez odezvy.

Láska jsou sny
a nikdo vlastně neví,
na jakou sednout správnou židli.

Poslední zvonění.
Jako ve škole.


Existují andělé?

Jsem jenom žena,
nepomilovaná,
co se bála,
až zůstala sama
a i to se stává.

Naděje umírá sice poslední,
ale je hodně malá.

Běžím.

Mistře.
Foto, obraz.

Moment.

Stránky v knihách nezevšední.

Pár řádek v toužení.

Tam za rohem.

Třeba


možná



někdy


zas


my.


Pátek není přeci
poslední
písmeno
abecedy.
Autor mkinka, 23.02.2024
Přečteno 186x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, Stanislav32, jort1, Pacik, Marťas9, Paulín, IronDodo, RadekČ, Kan, Jan Kacíř, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hodně smutné, ale i malá naděje je z ní cítit. Moc pěkné, rád čtu o lásce obzvlášť od Tebe.

23.02.2024 20:33:52 | Paulín

líbí

Moc děkuji.

23.02.2024 20:35:44 | mkinka

líbí

Je nadějná a to se mi líbí...

23.02.2024 14:09:49 | cappuccinogirl

líbí

Mám radost za tvou čtenářskou pochvalu.

23.02.2024 14:10:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel