Kroky kočičí
Anotace: Malování slovy 2022
Jsem kočka.
Zdáš se mi.
Poseji Tě básněmi.
Plížím se jako lovkyně
a mám oči tiché Bohyně.
Nášlapy překvapení.
Kloužu ráda a Ty v udivení.
Noha je dlouhá.
A natáhnout se umí také pěkně.
168 a možná víc.
Často neměřím se.
Cvičím kočičí hřbet.
Protažená mám krásnější svět.
Píšu řádky
a skáču k Tobě na parapet.
Egyptská mau.
Otevři hned.
24.01.2022
Přečteno 161x
Tipy 22
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Pacik, Paulín, martinaV, IronDodo, jort1, Psavec, Ondra, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)