Čtvrtý dopis lásce
Někdy člověk píše
slova bez adresy,
i když ta místa
jsou známá a posvátná.
Raději mlčí
a čeká
v útvaru snění.
Uvidíme se?
Mlha, i když chtění.
Pohádky se dějí
a za oknem
je představení.
Svítí slunce.
Ale Tebe.
Tebe.
Není.
Polykám slzu
v touze miliardách minut.
Už a ne už.
Těkavá mysl bere dopisní papír.
Smím to poslat?
Nechám si to uvnitř.
Je to tajemství
dvou tisící dvě stě osmdesáté čtvrté básně.
Miluji Tě.
V sadě
v květu
a všude
možně
i smyslně.
Pojď číst.
Nech stydnout
hrnek i najez se mě.
Počátek je klíč
i rostlina z básně.
Rychle.
Pomiluj mě
jako kotě.
Přečteno 273x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Dejvis, Frr, o3_gambit, kozorožka, Jan Kacíř, Anfádis, Paulín, Pacik, IronDodo, ...
Komentáře (14)
Komentujících (6)