Forever
Koukám se když ještě spíš
že tě miluji za ta léta jistě víš
ohlédnu se vždy ještě ve dveřích
nerozloučit se, byl by pane těžký hřích
nechat klouzat svoje ruce
po tak krásném tělíčku
ne nepodobné nejsladšímu těstíčku
jsi má inspirace, moje múza
a mě vždy jímá při vzpomínce, velká hrůza
že stačilo kdysi dávno býti někde v čas
a neslyšel bych každé ráno, tvůj příjemný hlas.
Přečteno 117x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Pacik, Stanislav32, mkinka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)