Cit

Cit

Jen přijď ty cite zrádný, kdo nepoznal, je prázdný. Je to jako plamínek, plný žáru a vzpomínek.

Jen přijď ty cite krásný a naplň srdce milenců. Jako když měsíc jasný, paprsky světla má bez konců.

Jen přijď ty cite věčný s překážkami na cestě a jak výraz příslovečný, ukaž místo na světě.

Je to láska, cit ten křehký, žít život není lehký. Není návod na štěstí, nezíská se žádnou lstí.

Láska to je výsada, je potřeba ji chránit. Není za to náhrada, nelze se jí bránit.

Když ke spaní se ukládáš a slzy kapou na polštář, nevíš ani nepoznáš, že lásku
dáváš na oltář.

Znám ten cit plný bolu, někdy nahoru a někdy dolu, však v srdci ho neopustím a s láskou všem odpustím.
Autor Rafan, 25.02.2024
Přečteno 126x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Stanislav32, cappuccinogirl, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí