Růže
Dostala jsem růže.
Rudá i bílá
nesla se
od ruky muže.
Zasloužím si je prý.
Dala jsem si je do vázy
a tiše plakala,
aby to neviděl.
Napsala mu báseň
ve světě bez hesel.
Tvůj rým je jako Tvé tělo.
Pohled, múza
a tisíce emocí vyletělo.
Miluji růže
i vztahy,
co nestárnou
na pomezí
hroudy let.
Jsme tu pro sebe.
Blízcí přátelé
a budeme cestou pět.
24.02.2024
Přečteno 240x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, Paulín, Frr, Jan Kacíř, Sonador, RadekČ, o3_gambit, Marry31, Ondra, Ophelia81, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)