role
Anotace: fakt nevím proč celou neděli musíme zkoušet v prádelně milostnou scénu, když tam přijde domovnice naší bytovky!
tak ty ráda
zamčená záda
podprsence
hned se líbí
rande v kočárkárně
paráda
v minisukni
dlouhonohá
rychle běhá
ó jak je třeba
být velkým hercem
abych stačil
tvému divadlu
opona z ňader padá
syč si na hada
v prázdné srdcovně
je jak v prádelně
díky páře
oko na punčoše páře
ale ty tváře!
…
někdo nechal rozsvícené?
Přečteno 113x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, Pacik, Ophelia81, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)