Keltská víla
V podzimních…
lesích
tak hluboko,
… kdesi,
… kde stromy podpírají
modravý…
strop,
vílu, jak z keltských….
dob,
či ještě…
… dřív;
kdo jen to…
… ví,
tančit jsem…
viděl…
a snad bych se…
styděl
že znám její tajemství,
sladkého panenství
které mi svým
rouchem…
… průsvitným
sdílet nabídla,
kdybych v té…
kráse,
nenašel…
…zase;
k rozletu křídla
... v lese člověka opravdu napadají hezké věci... ale víly žijí i mimo les... jo a děkuji... dokonce i ve městech... třeba na Moravě... díky...
11.03.2024 22:16:16 | mravenec
... svou hlavou má vílo,
spočinu rád...
snad bude ti milo;
že v klíně tvém...
snad...?
27.02.2024 17:14:18 | mravenec
Jen mělké stopy
v pdzimním listí
víla tu byla
tím si buď jistý...
roztáhni křídla
jen žádný spěch -
zlehýnka ulož sen
v magický mech...
opravdu krásná Tvá báseň, inspirující*
27.02.2024 09:25:06 | Sonador
... pochvala od takového autora zahřeje; jak kocour předoucí v náručí... ;). Děkuji, J.
27.02.2024 09:37:47 | mravenec
... ta víla, ta víla je opravdu kouzelná; to můžu potvrdit... ještě jednou díky, JT
27.02.2024 00:21:44 | mravenec