Šestý dopis lásce
Koukám se
ránem jako leklá ryba.
Mobil u postele,
jako ukolébavku
sním svou pohádku.
Zítra zazvoníš.
Nebo večer.
Já nevím.
Počítám pražské místa setkání,
kde holub nesl Ti psaní.
To není umělé.
Ten malý ptáček umí.
Chybíš mi.
V barvách Tvých obrazů,
vláken porozumění.
Jsme vůbec ještě my?
Záložku v knize
otáčím o x stran.
Třeba někdy na dveře
zaklepeš Ty sám.
Budeš přes známou noc touhy
na věky snů v náznacích opětován.
Jsi múzou, flétnou.
Lyrou i světlem večerních lamp.
Naplň studánku v džbánku lásky.
Milujme se jako z pohádky.
A každý den náš bude krásný.
Ach, nejněžnější anděli.
Přečteno 172x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, mravenec, jort1, Ďábel sám, enigman, RadekČ, Paulín, Rafinka, IronDodo, Jan Kacíř, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)