Lásce
Jak maluje se láska?
Tisíce pus místo slov.
Jak projevuje se chtění.
My víme.
To mé lehké zardění.
A pak mlčíme
a díváme se na mraky.
Pak ticho kreslí
miliónové zázraky,
co umí naše doteky.
Dávej stíny.
Ty nebolí.
Však víš.
Vzpomínám,
že stejně Ty vždy budeš
ten nejhezčí v posteli.
Usmívám se do širé dáli.
Přes šedivé vlasy
slyším lyru
i přání vesmíru.
Být šťastná
jsou slova,
co Tvá ústa rozjedou.
Krása naše lítá
nehmotnou paletou.
Milujeme nekonečné cesty měsíce.
A spojené ruce v květeně.
To láska zpívá nevšedně.
Ne že ne.
Už chápu tisíce songů na lásku.
Mně stačí vidět Tě vedle sebe
a snít si svou klasickou pohádku.
Hladím v dlouhém svetru
a kvetu v citu zpěvem díků.
Přečteno 197x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, mravenec, Ďábel sám, enigman, Paulín, Rafinka, IronDodo, Jan Kacíř, Chane, Stanislav32, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)