Anotace: Psána jedné osamnělé noci, proto noční =) O tom jak to vypadá po té, co skončí dlouhodobý vztah a přesto tam něco zůstane...
je divny, ze lidi od sebe odchazeji, i kdyz vlastne chteji zustat spolu... ale asi nic netrva vecne...
jinak je moc krasna:) tak sem se u ni v noci krasne zasnila...
18.04.2007 21:15:00 | synthetic darkness
Krásná noční:)
Já ted poslouchám písničku Krásně krásná....tahle je taky Krásně krásná..fakt jo:)
Vždycky něco zůstane...někdy míň,někdy víc a někdy zůstává doufání,že se všechno vrátí do starých kolejí...a tak to prostě asi je...:(Ach jo..
...krásná na dobrou noc,spi klidně andílku můj:)Mám Tě ráda...pa
03.04.2007 22:14:00 | lonely.princess