Mé ruce bloudí
po tvém těle,
kolem šíje, ramen.
Bříškami prstů lehce, něžně, ťukám.
Otevři, lásko!
Jsem tu, nech mě vejít.
Sjíždím kolem středu
kolem ňader,
má lásko otevři!
Jsem tady.
Lehce s ostychem vlastním prosím.
Ta chvíle už je přichystaná
na společné milování.
Tak otevři
má lásko...
WOW...tohle se nedá nevyslyšet, podle mne:-)*
28.02.2024 19:07:34 | cappuccinogirl
Moc děkuji za pochvalu.
28.02.2024 19:10:10 | Paulín
Dobrý zboží se chválí samo a tohle je zatra dobrá báseňka... ta pochvalu Ccina nepotřebuje...ta oslovuje sama:-)*
28.02.2024 19:22:34 | cappuccinogirl