Osmý dopis lásce
Už je to dávno,
co dívala jsem se Ti prvně do očí.
Čekala až Tvá ruka
se střetne s mojí.
Pak jsme si povídali
a nebylo to růžové.
Probírali úskalí
a proč mezi námi kilometry.
Vzpomeneš si,
až budu mít v červnu
narozeniny?
Mlčím.
Slza na krajíčku.
Rozjímám
a z hlavy trhám pentličku.
Jsem jako malá,
co stříká v trávě vodičku,
aby uchlácholila dušičku.
Usmívám se, hošíčku.
Přečteno 162x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Dejvis, Frr, Iva Husárková, mravenec, Marťas9, IronDodo, RadekČ, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)