Sežmoulám poslední kapesník z papíru,
vlísám se do přízně tvých citů na míru.
Ve víru dechu vydechnu přání
dotknout se tiše vlasů tvých skrání.
Sklání se den, černá noc zebe,
neber mi sen kdy věřím v nebe.
Kde odvaha bere se, když na dno si stoupám?
Z té samé hloubi ve které doufám?
Že paprsek naděje vyklíčí z hlušiny,
zúrodní zem i vyprahlé pustiny,
že do osrdí zaseje plnou dlaň semínek
zrodí se sálavý života plamínek?
Sežmoulám poslední kapesník z papíru,
raději zůstanu v tichu a ve smíru.
Ve smíru se sebou i doteky dlaní
co nebloudí po mapě zmatených přání.
Sežmoulám poslední kapesník z papíru,
pošlu ti vzpomínku do hvězdného vesmíru.