Devátý dopis lásce
Vzpomínám tenkrát,
jak jsi mě vzal
do nákupního centra.
Já koukala jako Alenka
v říši divů.
Jsem zvyklá být zalezlá
a žít život bez parfému.
Obdivovala jsem lustr
jako kus umění.
Někdo jde dál,
druhý se zastaví.
A co KFC?
Dáme si něco?
Pekelně dobré kuře
mám v hlavě z reklamy.
Co mi vybereš ty?
Stála jsem
jako kočka,
co neví.
Zvu Tě.
Jsi tady.
Na chvíli.
To bylo naposled,
co jsme se viděli.
Ach, tichá touho.
Anděli.
Budu zas myší
a tiše snít.
A v zákrytu
jako kočka
Tvým světlem
v nouzi žít.
Miluji Tě.
Ale není,
jak Ti to říct.
Jsme každý jiný.
Ale bez sebe jsme nic.
Však už dávno víš.
Přečteno 175x
Tipy 42
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Ďábel sám, Sonador, Helen Mum, Frr, Iva Husárková, mravenec, Marťas9, IronDodo, ...
Komentáře (17)
Komentujících (8)