Jedenáctý dopis lásce
Číslovka 2299
něco znamená.
Přečetl jsi
všechny moje básně?
Sám víš,
pro koho jsem je psala
v harmonogramu soužení.
Dneska jsem fotila západ slunce.
Pak přišlo šero a noc.
Zase samota.
Tíseň.
Čeká mě neumyté nádobí
a hromada prádla.
Prach padá
a do zapomnění se vkrádá.
Třináctá komnata
se zavírá.
Láska, co plní schránky
a bije na poplach
je v oblacích.
Uvidí Tě ještě někdy Šeherezáda?
Zavřela knížku pohádek
a poslední čárka byla vymazána.
Ani tečka tam není.
Někdy je touha silnější
a žije, i když druhý neví.
Ozvi se.
Skřítku.
Už je tma
a komu dát uvařené těstoviny?
Snědí je rýmy
a nebo člověk živý?
Hladím z dálky.
Přečteno 143x
Tipy 32
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, Chane, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, piťura, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)