Dvanáctý dopis lásce
Nemáš už plnou schránku?
Miláčku.
Pocity píšu do řádku.
Jsem pomněnka
a pořád hledám svítilnu.
Plné ulice lidí,
ale Tebe nikde nevidí.
Až v noci usnu,
budeš se mnou
ve snu.
Můj milovaný.
Zalátáme stehy
z nevidění.
Kolikátý rok?
Mnohý.
Dny,
co se nenaplnily.
Ach, lásko,
z knížek milostných.
Procitni
a nežijme již
bez sebe
v bolesti.
Přibližme se
a pookřeje krůček
nejen maličký.
Přečteno 136x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Misha, Ďábel sám, RadekČ, Fialový metal, Psavec, Narragan, kudlankaW, Sonador, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)