Anotace: Klišé, ve kterém se skrývá hluboká pravda.
Jsi elektřina proudící vzduchem,
Myšlenka usazená v mojí v duši.
Jsi moje druhá, rozumnější mysl,
Spolehlivost propojená s jistotou.
Jsi spřízněnost, zatímco se naše čela dotýkaj,
Čas, kdy je „teď“ už beze strachu.
Jsi všechno na svěTĚ.
Moc hezké. :-)
04.03.2024 15:14:40 | Poeta_bez_talentu