Na věky
Až všechny stromy
koruny ohnou k zemi
a jejich kořeny porostou ke hvězdám
Ptáci místo zpěvu budou hýřit slovy..
A křičet,"nikdy se tě nevzdám"
Pak navždy budeš vědět ,že milování neskončí smrtí naší ..
Že láska v srdcích našich ..
přetrvá věky .
Přečteno 180x
Tipy 14
Poslední tipující: Bosorka9, RadekČ, cappuccinogirl, Sonador, o3_gambit, martinaV, enigman, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)