V lásce jsou hvězdy třpytné,
v srdci plápolá věčné světlo
Bez hranic, bez limitů, bez stínu,
v ní útěchu nacházíme
Jemné doteky jako pohlazení větru,
hlasy jako melodie nebeské znějí
Spojení duší, které nikdy nekončí,
v lásce najdeme náš domov svůj
Srdce bije v rytmu lásky,
jako nejkrásnější květ rozkvétá
V očích jiskry naděje září,
v lásce svůj smysl objevujeme
Na cestě životní nás provází,
v bouři i klidu nás chrání
Láska je naše věčné světlo,
jediná pravá síla, co nás spojuje
A to moudré Světlo Lásky, nechť Tě stále chrání, má drahá Sestřičko...
05.03.2024 21:35:13 | Tóny duše
děkuji Ti mockrát, jsem moc ráda, že tu můžeš být, moje milovaná Sestřičko:-)
06.03.2024 07:52:37 | Misha
Admin zde ještě nebyl přítomen ale až zde bude, jistě mne blokne.
06.03.2024 08:12:47 | Tóny duše