... a buď čirý
ti kteří se chtějí
zmocněni bez nadějí
jsou nemocní?
já jsem jiný
a mocný
jen zoufalci mají srdce
já jsem jiný
ze mě tvé emoce neudělají závislé konce
…
já mám všecko naháku
ty běž si psát o lásku
…
lehni si na nenávistné lože
bude ti dobře
jenom trochu modře
lehni si k dívce
která tě nechce
když jsme znaveni
neodrazili postele
lehni si k citové kobře
protože jak nelehneš
práskne dveřmi ložnice
a začne postelová bouře
…
vítězem je kyslík
začni dýchat ozon
když vyprchala myslí
a buď čirý
v koutě kleč nahý
pod obrazem víry
to přece není pravda
tomu přece nevěříš
jistě tě má ráda
jako na začátku
když nebudeš čirý
rozpoutá srdce hádku
když nebudeš čirý
budeš muset na vzduch
a ona v jinou lásku
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Ophelia81, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)