Z lásky k Tobě píšu básničku,
srdce mi zpívá jako ptáček
Tvá láska mě naplňuje štěstím,
jsi můj sluneční paprsek zářící
Ve Tvých očích vidím zázrak,
ve Tvém objetí najdu klid
S Tebou je život pohádka,
kde štěstí má vždy svůj důvod
S láskou Tvou duši mi zahřeje,
jako květina v zahradě kvete
Naše spojená srdce bijou,
v lásce nalezneme všechny tajemství světa
Společně osudem kráčíme,
naše srdce jsou jako jedno
Věčná láska náš život naplňuje,
nic na světě není krásnější a nesmrtelnější