Třináctý dopis lásce
Tvé zprávy jsou často
bez odpovědí
a já žiji v šedi.
Má duše nikoho k sobě nepustí.
Hodně hluboko jsi Ty.
Ale zůstala jsem sama
a noc čichá jen písmena.
Probuď mě ze snů a pomiluj.
Jen chvíli buď prosím můj.
Jeden z 365 dnů.
Prosím v pokleku.
Uvidíme se brzy?
Tiším slzy.
Zas doba bez kontaktu
a barvy chodí do kontrastu.
Jsem v Tvé mysli ještě já?
Nekonečnost je pomíjivá.
Má smůla je, že jsem daleká.
Každý rok vrásku dá.
Přečteno 146x
Tipy 29
Poslední tipující: mravenec, Misha, Fialový metal, IronDodo, Paulín, Chane, Marten, cappuccinogirl, jort1, Jan Kacíř, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)